1 september, 2015

Hej,

V.22-23

Veckan som varit:

Denna vecka har vi jobbar vidare i matteboken, skrivit diktamen och kollat på naturprogrammet Djur och natur. På idrotten har barnen fått testa simma 200 m på Vanadisbadet. Under veckan har barnen fått reda på sina resultat i Nationella proven och fått som uppdrag att berätta det för er hemma. Har ni några funderingar kring det så kan ni höra av er till Sussi.

Sista veckan

Måndag: klämdag fritids för det som anmält.

Tisdag: röd dag

Onsdag: Aktivitetsdag, heldagsutflykt till Hagaparken. Mat tar vi med oss, det är bra om barnen har med sig extra flaska vatten och kläder efter väder. Vi är tillbaka ca 14:00

Torsdag: Fotboll 9:orna mot lärarna.

Fredag: skolavslutning 9:15 i Matteuskyrkan, vi träffas 09:05. Barnen sitter som vanligt på bestämda platser i kyrkan och ni föräldrar får hitta plats på läktaren eller längst sidorna. Efter kyrkan är ni välkomna till klassrummet där barnen har fått bestämma hur deras sista avslutning ska vara, det blir lite sång och tal.

Trevlig helg önskar:

Sussi, Jocke och Stefan