17 augusti, 2016

Välkommen till fantastiska 6A!

Även den allra sista skolveckan blir en kortvecka. På onsdag ska vi ha ”Klassens dag”. Samling kl. 9.00. vid klassrummet. Vi kommer att hålla till i Hagaparken och ha femkamp. Medtag matsäck och dryck. Vi tänker även att alla bakar något och tar med. Efter att vi har avnjutit vår matsäck så dukar vi upp en buffé av kakor, bullar etc. Vi fikar och njuter av den sista tiden tillsammans som 6a. Dagen avslutas ca 13.00-13.30.

På torsdag är det städdag + fotbollsmatch mellan åk 9 och lärarna. Vi samlas kl 9.00. i klassrummet. Alla elever måste ha med sig en väska/påse för att kunna ta hem arbeten m.m. OBS! Ta med gamla skolböcker som ni har därhemma. Medtag en frukt eller en macka och gärna en vattenflaska. Dagen slutar efter fotbollsmatchen (startar kl. 11.00).

På fredag är det äntligen dags för SKOLAVSLUTNING! Vi samlas kl 9.00. vid flaggstången. Avslutningen kommer i år att vara i Matteuskyrkan mellan kl. 9.15-ca 10.15. Efter det så går vi tillbaka till klassrummet och önskar varandra en glad sommar.

Önskar alla en trevlig långhelg!

Vänligen, Fanny och Maria

Nyttiga länkar: