10 augusti, 2015

Åk 2

Välkomna till arbetslag 2

Vecka 33

Välkomna tillbaka till ett nytt läsår!

Vecka 22

Hej! I veckan har vi gjort dikter och skrivit om sommaren. I matematik har vi arbetet med geometri och pratat om sidor, vinklar och hörn. Vi har bekantat oss med fyrhörningar, trianglar och cirklar. I engelska har vi pratat om klockan. I övrigt har vi övat inför avslutningen, arbetat med att göra klart arbeten och avsluta temaboken om årstider. Under fredagen var vi på Skansen som en avslutning på årstidstemat och tittade på nordiska djur. Vi hade lite väl tur med vädret men barnen var tappra i värmen och vi fick en riktigt härlig dag tillsammans.

Vecka 23

På tisdag har vi städdag och efter lunch går vi till en närliggande park och leker och äter glass.

På onsdag fortsätter vi att plocka undan saker och förbereder för avslutningen.

På torsdagen 8:00-9:00 ses vi i Norrmalmskyrkan. Efter avslutningen går vi till klassrummet och fikar tillsammans och önskar varandra en glad sommar.

Fredagen 10/6 är det studiedag och skolan är stängd.

Övrigt

Alla barn behöver ha med sig en papperspåse att stoppa alla böcker och arbeten de vill ta med sig hem!

Datum att ha koll på:

18/8 Skolan börjar igen!