10 augusti, 2015

Viktiga datum 2016/2017

Välkomna till arbetslag 4

Veckobrev vecka 22

Hej hopp, sista ”riktiga” veckan!

Vi har haft en fantastisk Hagajogg och vädrets makter var med oss, perfekt joggarväder. Ett varv var uppmättes till ca: 1.5 km. Två killar i årskurs 4 sprang 14 varv och två tjejer sprang 10 varv, helt otroligt bra gjort, GRATTIS!!! Vi har haft Baldershow, eleverna har uppträtt i aulan för varandra. I svenska har vi skrivit färdigt Monstret, (bara några kvar). I NO har vi slutfört våra olika uppdrag. I matematiken har vi haft både problemlösning och sorterat in oss utifrån längd, hårfärg och storleksordnat våra händer. Det kluriga var att eleverna inte fick prata med varandra……kul hade vi! Vi har också övat på att skriva i räknehäfte.

Nästa vecka:

Onsdag och torsdag börjar skolan kl 8.30 och slutar 13.30.

Varje elev tar med sig två påsar för att ta hem material samt extra kläder/vinterkläder som ej tagits med hem.

Skolavslutning

Fredagen den 9/2 kl 9.00 utanför Matteuskyrkan ( vi står där och tar emot eleverna) Ni föräldrar går in på övervåningen och sätter er. Eleverna sitter vid uppmärkta platser. Avslutningen i kyrkan är mellan 9.15-10.15. Därefter går vi till klassrummet och har en liten avslutning i varje klassrum.

KOM IHÅG:

Tag med två påsar till material och extra kläder som ska tas med hem.

Ipadsen ska vara kvar i skolan över sommarlovet så alla Ipads ska lämnas in till oss lärare.

Information gällande måndagen den 5 juni – ingen skoldag!

Då Sveriges nationaldag i år infaller på en tisdag blir måndagen den 5 juni en sk klämdag. Det innebär att det inte är någon skoldag för våra elever denna dag. Fritidsverksamheten inklusive Klubben är öppet som vanligt.

Meddela er respektive fritidsavdelning om ni avser att ert barn inte kommer att komma denna dag.

Kommande datum

klämdag samt nationaldagen lediga 5-6/6

skolavslutning 9/6 årkurs 3-6 samt särskolan har från 9.15-10.15 i Matteuskyrkan. Vi samlas 9.00 utanför kyrkan med respektive lärare. Därefter går vi till klassrummen och har en liten avslutningsstund.

Kom ihåg!

Sjukanmäl innan kl 8.00 på skolwebben eller på telefonen.

Påminner också om att det är totalt NÖTFÖRBUD på skolan! Vi har elever som behöver åka ambulans till sjukhus om de utsätts för nötter. Tänk på att vanliga bars ofta innehåller nötter. Frukt är helt ok att ta med likaså en smörgås, om ert barn har svårt att äta på morgonen och behöver påfyllning innan lunch.

Vi önskar er alla en härlig helg!

Team 4

Information från skolledningen: